Orion Fight Arena 1 Ankara 21 Ekim 2017

Orion Fıght Arena 1 ANKARA 21 Ekim 2017

21 Ekim 2017 tarihin ’de Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Profesyonel “ORION FIGHT ARENA”  MMA – KİCK BOKS Galasın ’da bir birinden güzel  üç (3) MMA Maçı oldu . Yapılan müsabakaya Ankaralı spor severlerin ilgisi büyüktü. Bir birinden güzel ışık ve dans şovların olduğu karşılaşmada sonuçlar şu şekilde oldu.

Serhat ÇELTİKÇİOĞLU (Başkent Arena Spor Kulübü) Ahmet YEŞİL (Deniz Spor Kulübü)   ile yaptığı MMA Müsabakasını Serhat ÇELTİKÇİOĞLU  1.Rount’un 1 dk 36. sn de RSC  ile aldı .

Vügar KEREMOV (Azerbaycan)Yevgeniy LAKSIN (Ukrayna) ile yaptığı MMA Müsabakasını Vügar KEREMOV  3.Rount’un 1 dk 50. sn de TAPOUT  ile aldı .



Tofig MUSAYEV (Azerbaycan) Murat KOCATÜRK (Türkiye) ile yaptığı MMA Müsabakasını Tofig MUSAYEV 2.Raunt’un 2 dk 10.sn de karşı tarafın havlu atması üzerine kazandı.



Organizasyonda mücadele eden tüm sporcular kıran kırana mücadele ettiler ve izleyenlere bir birinden güzel anlar yaşattılar.

ORION FIGHT ARENA Organizatörlerinden Murat DAĞLI , Ali PEHLİVAN ve Cevahir DENEN geceye büyük emek harcadıklarını ve devamının İstanbul , Almanya , Hollanda ve İsveç'te yapılacağını söylediler.